Wie mag mee logeren op de boerderij?

Dit zijn de logés van Boer zoekt Vrouw

8 maart 2020 22:13 | amusement | Door Andrea Peelen

De boeren van Boer zoekt Vrouw zijn op stap geweest met hun favoriete dames en heren. Aan het einde van de date stonden ze voor een lastige keuze: wie mag er mee logeren op de boerderij?

Voor het eerst gaan de boeren een dagje uit met hun mogelijke liefdes. Boerin Annemiek neemt haar mannen mee naar de survivalbaan, terwijl boer Jan met zijn dames naar forteiland Pampus vaart. Boer Geert geniet van een uitje met Caraïbische invloeden, boer Geert Jan en zijn vrouwen krijgen een high-tea en boer Bastiaan daagt zijn vrouwen uit op de bmxbaan.

De logés 

Na het uitstapje is het tijd om een keuze te maken. Erik, Steven en Jelte vallen in de smaak bij BZV-babe Annemiek. De drie mannen gaan een ronde verder en mogen bij haar logeren in Drenthe. Ook Milou, Madeleen en Elise zijn door; zij zullen op de boerderij vertoeven van boer Bastiaan.

Verder kiest boer Geert voor Angela, Esther en Vera en boer Geert Jan vraagt Betty, Jacqueline en Karine om te komen logeren. Voor boer Jan zijn Vera, Froukje en Nienke favoriet.   

 

Meer over