Do is blij met bijrol Henny Huisman in Surprise, Surprise

Do wil niets liever dan in de voetsporen treden van haar voorganger Henny Huisman. Gelukkig krijgt ze tijdens de opnames de nodige hulp van haar voorbeeld.

Henny Huisman vindt Do het stralende middelpunt van Surprise, Surprise. Ook Do is lovend over de presentator, al vindt ze het zinnig dat niet Henny, maar zij de show presenteert. “Ik denk dat het verstandig is dat een format dat 25 jaar geleden op televisie kwam, 25 jaar later niet één op één hetzelfde moet zijn, maar ik vind het helemaal te gek dat hij er weer bij betrokken is”, vertelt Do aan Nu.nl. 

Henny Huisman

Henny Huisman voelt zich niet aangevallen en kan zich goed vinden in zijn bijrol. “Als je kijkt naar het totale concept dan is de verdeling goed. Do is een heel mooie gastvrouw, die mensen ontvangt en op hun gemak stelt”, aldus Henny. “Ik voel me prima bij deze verandering, want ik heb er een heel mooi rol in. Ik ben 63 en ik ben blij met elke rol. Ik kan nu mijn ervaring overbrengen en dat is leuk.” 

Do

Do heeft al de nodige flops op haar naam staan. Toch kijkt de presentatrice uit naar haar comeback op de Nederlandse televisie. “Ik heb er heel veel zin in om in de voetsporen te treden van Henny.”

Mocht de show een grote flop worden, dan kan Henny Huisman in ieder geval nog auditie doen voor de nieuwe Soundmixshow.

Reageren