Domien gaat afkicken en levert mobiel in

3 mei 2017 11:15 | amusement | Door Televizier

© BNN

Domien Verschuuren is verslaafd, aan zijn telefoon. Daarom gaat hij proberen af te kicken van zijn smartphoneverslaving. De dj wil vanaf maandag een week lang overleven zonder telefoon in zijn hand. En dat wordt best lastig.

“Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Het is moeilijk om toe te geven, maar: ja ik ben verslaafd aan mijn smartphone”, vertelt Domien woensdag in zijn ochtendshow. “Het enige moment van de dag dat ik niet op mijn schermpje zit te staren is tijdens het koken. De rest van de dag is die telefoon met me vergroeid.”

Automatisme

Volgens de 3FM-dj pakt hij zijn mobieltje puur uit automatisme. “Een verslaving dus. Ik hoop dat ik mezelf kan resetten door een week zonder mobiel door het leven te gaan. Maar op dit moment krijg ik echt buikpijn van het idee dat ik straks zeven dagen zonder zit.”

 Opdrachten

Om het Domien allemaal nog wat lastiger te maken, krijgt hij van zijn redactie opdrachten. Zo moet hij met vrienden zien af te spreken, zonder hierbij zijn telefoon te gebruiken. NPO 3FM wenst de dj alvast succes.

 

Meer over