Expeditie Robinson: All Stars

Dominique Hazeleger reageert op bemachtigen eerste finaleplek: 'I did it'

22 april 2022 14:03 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
De eerste finalist van Expeditie Robinson: All Stars is bekend. Gisteravond wist Dominique Hazeleger in een spannend duel te winnen van 'alleskunner' Niels Gomperts, en zich daarmee veilig te stellen.

Niels Gomperts leek lange tijd de onverslaanbare koning van Expeditie Robinson: All Stars, maar hij kon gisteravond toch niet op tegen een staaltje girlpower.

Expeditie Robinson: All Stars

Op haar Instagram blikt ze terug op de zenuwslopende aflevering. "YA GIRL DID IT. 3 keer in één aflevering gewonnen", schrijft ze vol trots. "Wie had dat verwacht, gewoon een tweede keer tot die finale geschopt. Ik dacht tijdens de proef tegen Niels Gomperts ook echt: ik ga het duel niet verliezen net als ik in mijn jaar vlak voor de finale deed tegen Gregory Sedoc."

Dominique Hazeleger

Ze pakt tevens direct het podium om even iets recht te zetten: ze was namelijk wel degelijk enthousiast na haar winst, al zag het er op tv misschien niet zo uit. "Oh en als je een blijere reatie had verwacht: we waren gesloopt. 45 minuten in de brandende zon op een mini-steentje staan en dat op een lege maag? Wij konden niet meer." Desondanks kwam de feeststemming later alsnog. "Daarna heb ik Geraldine Kemper opgetild en rondjes met haar gedraaid, want hell yeah, I made it to the finals."

Halve finale 

Volgende week zien de reguliere tv-kijkers wie de overige twee finalisten worden. Op dit moment strijden Niels Gomperts, Sebastiaan Labrie, Ferry Doedens en Mariana Verkerk nog verder om een plek in die felbegeerde finale.

Expeditie Robinson: All Stars is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Videoland-kijkers kijken één week vooruit.

Meer over