Corona-steun

Edwin Evers helpt Rob Stenders uit de brand en is terug op de radio

19 juli 2021 11:58 | amusement | Door Jeroen de Goeij

© Radio Veronica
Rob Stenders heeft corona en is niet goed bij stem. Funest voor een dj natuurlijk, gelukkig krijgt hij hulp van zijn radiovrienden. Waaronder ook: Edwin Evers.

Edwin Evers is voor heel even terug op de radio, en dat gebeurt niet vaak. Maar het is om een vriend uit de brand te helpen: Rob Stenders heeft corona en bij hem is het ook op zijn stem geslagen. 

Edwin Evers presenteert deze week De Bonanza op Radio Veronica. Na Gerard Ekdom en Martijn Muijs krijgt Rob nu steun van de beroemde dj uit Hardenberg.

Voor Edwin zelf zal het een hele opluchting zijn dat De Bonanza een middagprogramma is en geen ochtendprogramma zoals Evers Staat Op, de megahit die hij tot 2018 achttien jaar lang presenteerde op Radio 538.

De Bonanza op Radio Veronica

In De Bonanza bepalen luisteraars welke muziek er wordt gedraaid. Zij kunnen hun favoriete platen aanvragen via de app van Radio Veronica. Co-host Caroline Brouwer vindt het fantastisch dat Edwin de hele week de Bonanza komt doen: “Ik denk dat we de show straks maar moeten openen met With a little help from my friends.”

De Bonanza is te horen op Radio Veronica, iedere werkdag van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Meer over