Eén van deze vijf mannen trouwt met Gordon

De selectierondes van Gorden gaat trouwen…maar met wie? zijn afgerond en Gordon heeft vijf mannen gekozen. Eén van hen wordt dé man van Gordon. Hieronder een overzicht van de mannen.

Rogier

De 41-jarige ondernemer Rogier verraste Gordon toen hij met bakfiets én kind kwam aanrijden. De date verliep voorspoedig, ze beklommen een kerk en sloten de date af met een kus.

Gerben

De 38-jarige Gerben houdt er een bijzondere hobby op na. De lenige Gerben doet aan lucht-acrobatiek. Gordon was erg onder de indruk van Gerbens kunstjes met de paarse gordijnen, maar zag in Gerben nog niet de droomman. Toch gaf hij hem het voordeel van de twijfel.

Manuel

Manuel is een Italiaanse hunk. Gordon viel direct voor de charmes van deze man. Naast het uiterlijk, viel ook de baan van Manuel bij Gordon in de smaak. Hij is namelijk steward én banketbakker.

Roy

De 38-jarige Roy is sportschooleigenaar. Een date met Gordon hebben, is nu natuurlijk heel speciaal en Roy pakte flink uit. Hij nam Gordon mee naar een dark room, waar ze aan de slag gingen met fluoriserende bodypaint.

Maarten

Tot slot koos Gordon voor de spirituele Maarten. Een 28-jarige Vlaming. Hij kreeg een wildcard.

Huwelijk  

Gordon trouwt op 22 november met één van de vijf in Kaapstad, waar Angela Groothuizen de twee in de echt zal verbinden. 

Meer over:

Reageren