Bijna van start

Fans lyrisch over eerste beelden De Bauers, maar merken grote afwezige op

30 maart 2024 16:57 | amusement | Door Faye Heijnis

© Ruud Baan
Enkele dagen voor de start van 'De Bauers' deelt AVROTROS de eerste beelden op social media. Fans zijn lyrisch over de leader, waarin er naast Frans, Mariska en hun zoons en (schoon)moeder ook nieuwe gezichten te zien zijn.

Kleintjes worden groot: Christiaan en Jan, de oudste zoons van Frans en Mariska, zijn inmiddels de twintig gepasseerd en hebben allebei een relatie. Dat het serieus is, blijkt wel uit het feit dat vriendinnen Kim en Gwen in de leader van de realityserie te zien zijn. Fans kunnen niet wachten tot de comebackreeks van start gaat. Ook het nieuwe intronummer van de serie valt in de smaak. "Kan niet wachten. Zo leuk dat jullie iedereen weer een kijkje laten nemen in jullie leven", klinkt het onder meer op social media. En: "Gaat vast weer een dolle boel worden." Een andere vroegere kijker vraagt: "Krijgen we dan weer te zien dat je Chinees gaat halen, Frans?"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)

Broer Frans Bauer

De doorgewinterde fans van Frans en z'n gezin valt een afwezige op: zijn broer, Dorus. Of hij te zien zal zijn in het nieuwe seizoen is niet bekend. In 2022 kwam het verdrietige nieuws dat er kanker bij hem is geconstateerd. Hoe het nu met hem gaat, is ook niet duidelijk. Wellicht komt daar in de realityserie antwoord op, of blijft Dorus bewust buiten de schijnwerpers. 

De Bauers 20 jaar later is vanaf 4 april elke donderdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over