Help, mijn vrouw kan niet klussen

Eerste lesbische stel in Help, Mijn Man is Klusser

22 Januari 2020 14:37 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Help, mijn man is klusser
Meestal zijn het mannen die er een potje van maken bij het klussen, maar vrouwen kunnen er ook wat van, zo laat deze aflevering van Help, mijn man is klusser zien. 

Carolien en Corine zijn het eerste lesbische stel van Help, mijn man is klusser dat de titel van het programma voor de gelegenheid niet heeft aangepast aan de situatie. Maar leuk is het wel om voor de verandering eens een vrouwelijke klusser te zien die niets afmaakt en leeft in een puinhoop. Haar slaapkamer staat door al dat getwijfel zelfs al twee jaar in de woonkamer. 

Scheiding door klussen

Corine heeft genoeg van de situatie. De dames hadden allebei een langdurige relatie met een man achter de rug toen ze verliefd werden. Ze trouwden en kochten een huis om samen in te klussen maar hun prille huwelijk overleefde de ruzies tijdens de verbouwing niet. Toch kwamen ze weer bij elkaar en lijkt de liefde sterker dan ooit. Er is weer een serieuze vaste relatie, maar samenwonen zit er niet in nu er al twee jaar helemaal niet meer wordt geklust. Carolien roept de hulp van John Williams en het klusteam in om Corine eindelijk eens knopen te laten doorhakken. 

Meer over