Ellie Lust derde afvaller Wie Is De Mol?

24 januari 2016 08:05 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Ellie Lust is de derde Wie Is De Mol?-kandidaat die het veld moest ruimen. De politievrouw kreeg in de vierde aflevering een rood scherm te zien.

Behoorlijk zuur, zeker omdat Ellie kort daarvoor nog eigenhandig voor fikse winst had gezorgd. Als een ware berggeit bedwong ze een steile rotswand om een koffer naar beneden te hale met daarin 1500 euro voor de pot. Toch bleek na de test dat ze onvoldoende wist over de identiteit van de mol om door te mogen.

Geschokt

De doorgaans onverstoorbare politiewoordvoerder was even volstrekt van slag toen ze de uitslag zag. Ook de andere kandidaten hadden moeite met het idee vanaf nu zonder de streng ogende diender en haar etherdiscipline te moeten. In een eerste reactie vertelde Ellie dat ze juist het idee had op het goede spoor te zitten: "Ik had gespreid geantwoord, maar had het toch mis." Naar eigen zeggen nam ze met een brok in de keel afscheid.

Je suis Ellie

Op Twitter werd verbijsterd gereageerd op Ellie's vertrek. De bloedserieuze Amsterdamse diender met het ijzig blonde piekhaar was al uitgegroeid tot een cultheld door haar kordate uitspraken en dito voorkomen. Ellie behandelde elke opdracht alsof het een politiezaak was en voelde zich helemaal in d'r sas als er ondervraagd, gefouilleerd of onderzocht moest worden. Dat haar aanwezigheid gemist gaat worden, moge duidelijk zijn.

Opvallend genoeg deed Ellie veel mensen denken aan bekende videogame personages...


Lees ook:
Onze Wie is de Mol-thermometer na aflevering 4 

Meer over