Aldus de makelaar

Enorme belangstelling voor Code Rosé van de Meilandjes

19 april 2024 14:10 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten/Talpa
Als bekend staat pension Code Rosé van de Meilandjes te koop en als we de makelaar moeten geloven is er nogal veel interesse.

Dat vertelt hij aan persbureau ANP. Het gebouw in Noordwijk - bekend van de realityserie rond de familie Meiland - werd onlangs voor een kleine 2 miljoen euro te koop gezet.

Veel bekeken

"Normaal gesproken wordt er naar bijzondere panden een paar duizend keer gekeken. Naar naar dit pand is al ruim 60.000 keer gekeken, de belangstelling is wel uitzonderlijk", zo tekende het persbureau op uit de mond van de verkopende makelaar.

Paar bezichtigingen

Het is uiteraard niet al te verassend dat het pand zo vaak bekeken is, want er is nogal wat publiciteit rondom het onderkomen. Of het echt tot concrete bezichtigingen komt is dus de vraag. "Naar aanleiding van alle publiciteit staan er al een aantal afspraken om het pand te bezichtigen", zo zegt de makelaar, die erbij vertelt dat het best een paar maanden kan duren voordat de hut van de Meilandjes van eigenaar wisselt.

Volgende avontuur

Wat het volgende project van de familie wordt, is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat de realitysoap Chateau Meiland doorgaat. Pension of geen pension. 

Meer over