Er gaat toch gekookt worden bij RTL Live

23 november 2016 13:40 | amusement | Door Televizier

© RTL Live

RTL Live gaat op de culinaire toer. Het werkdagelijkse nieuwsprogramma liet koken lange tijd links liggen, maar gaat voor de feestdagen toch overstag.

Momenteel zoekt het nog altijd matig bekeken middagprogramma kandidaten die klaargestoomd willen worden voor de feestdagen door chef-kok Jonathan Zandbergen (foto).

Thuis koken

Jonathan beantwoordt niet alleen vragen van kijkers, hij geeft ook tips & tricks. Daarnaast gaat hij bij geselecteerde kandidaten thuis koken. Het resultaat wordt uiteraard gefilmd voor een item dat rond de feestdagen wordt uitgezonden bij RTL Live. 

5 Uur Show

De makers van RTL Live wilden bij de start van het programma begin oktober bewust de vergelijking met de 5 uur show vermijden en richtte zich daarom vooral op nieuwsonderwerpen. Daar komt men met terugwerkende kracht op terug, zo is de set al een stuk huiselijker geworden sinds de lancering en ook de onderwerpkeuze is aangepast. Koken op de buis rond de klok van 17.00 uur is inmiddels allang ingeburgerd. Bij directe concurrent Tijd voor MAX roert iedere aflevering een bekende kok in de pannen.

Opgeven voor het kerstdiner van Jonathan Zandbergen kan HIER.

Meer over