Er komt gelukkig wel een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Na het alarmerende interview van Yvon Jaspers in de Story waarin ze aankondigde dat er geen nieuw seizoen Boer zoekt vrouw in de pijplijn zit, kan iedereen opgelucht ademhalen. Er komt wel een nieuw seizoen. In 2019.

In 2018 zien we wel degelijk een glimp van Yvon Jaspers, haar hond Tommy en nieuwe boeren op zoek naar de liefde. KRO-NCRV zegt tegen Metro dat er nog geen exacte startdatum is, maar dat de nieuwe boeren volgend jaar in ieder geval worden voorgesteld aan het publiek. Dat is mager, maar het is in ieder geval iets.

Geen plannen

Zeker na het voor Boer zoekt vrouw-fans deprimerende interview van Yvon met Story waarin ze het volgende zei: „Behalve een paar specials rondom Boer zoekt vrouw staat er voor mij niets op stapel. De NPO heeft vooralsnog geen plannen om een nieuw seizoen te starten. Er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd.” Nu weten we gelukkig: ooit komt het weer goed.

Fykka

Yvon houdt zich in de tussentijd bezig met compleet andere zaken: „Zo heb ik een kookboek geschreven waarin het Scandinavische Fykka centraal staat. Dat wil ik in Nederland introduceren.”

 

 

 

 

Meer over:

Reageren