Eric Forrester blijft in The Bold And The Beautiful

John McCook, beter bekend als Eric Forrester, zit al 27 jaar in de The Bold And The Beautiful. Hij vertelt aan Televizier.nl dat hij doorgaat tot het bittere eind.

The Bold And The Beautiful-ster Ronn Moss (Ridge Forrester) was vorige week voor de allerlaatste keer te zien in de wereldberoemde soap. De 70-jarige John McCook volgt zijn voorbeeld niet op, de oudgediende wil het programma nooit meer verlaten. 

The Bold And The Beautiful

‘’Ik ga door tot het bittere einde’’, vertelt John McCook. ‘’Waarom zou ik The Bold And The Beautiful verlaten? De show moet een karakter hebben dat er al vanaf het begin in zit. Op deze manier wordt het verleden van de serie in ere gehouden. Bradley, onze baas, is het daar volledig mee eens. Ik verlaat de serie dus absoluut niet.’’

Ridge Forrester

Ronn Moss werd vervangen door acteur Thorsten Kaye. John McCook moest er wel even aan wennen dat er plotseling een andere Ridge tegenover hem stond, al konden ze het al snel goed met elkaar vinden. ‘’In het begin was het wel raar dat ik geen scènes met Ronn, maar met Thorsten op moest nemen. Toch wende alles erg snel, Ridge was namelijk bijna een jaar niet in de serie te zien. Toen hij weer terugkeerde in The Bold And The Beautiful, maakte het niet uit dat Ridge door iemand anders werd gespeeld’’, aldus John McCook.

Eric Forrester

Het maakt John McCook niet uit wie er in de huid kruipt van Ridge, als het maar een goede acteur is. Op deze manier konden ze Ronn Moss zo snel mogelijk doen vergeten. ‘’Het is voornamelijk van belang dat we elkaar goed aanvoelen, op deze manier konden we de oude Ridge zo snel mogelijk uit het hoofd zetten. Geloof me, de nieuwe Ridge is geweldig!’’, besluit hij.

Ferry Doedens heeft ook een rol in The Bold And The Beautiful te pakken, al wordt hij geen lid van de Forrester-familie.

Reageren