Ludo en Janine

Erik en Caroline vinden hun GTST-ruzies geweldig

29 april 2019 12:16 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn al zeker twintig jaar hét GTST-koppel: voor de schermen als Ludo en Janine, maar ook achter de schermen als, nou ja, Erik en Caroline.

Zoals GTST-kijkers weten, kampen Ludo en Janine momenteel met huwelijksproblemen. Ze ruziën erop los in Meerdijk. Vinden Erik en Caroline dat niet lastig om te spelen? Nou, integendeel. Ze vinden het geweldig, laten ze weten in een Q&A. 

Ruziën in de ochtend 

"Dat is eigenlijk een van de leukste dingen", vertelt Erik. "Het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. We beginnen meestal rond een uur of acht. En om dan een ruzie te moeten spelen, om elkaar uit de tent te moeten lokken, is het allerleukste wat er is."

Elkaar verrassen

Caroline beaamt dat: "Gek genoeg denken mensen vaak dat ruziescènes heel moeilijk zijn. Maar dat is dus eigenlijk heel erg leuk, daar hebben we altijd veel pret bij. Dat komt omdat je elkaar heel goed kent en daardoor ook kunt verrassen in het spel en alle hoeken van de kamer kunt laten zien." 

Ook vertelt het koppel of ze elkaar thuis weleens Ludo en Janine noemen, de terugkeer van Valentijn, wat hun (minst) favoriete scène ooit uit de soap is en meer over hun privéleven:

Meer over