Nog even geduld

Erik van der Hoff brengt ons allen in de kerstsfeer in De Grote Kerstmuziekquiz

24 oktober 2023 10:44 | amusement | Door Judith Regeling

© WDG Photography
Met nog pakweg twee maanden te gaan tot kerst wordt langzaam duidelijk wat we allemaal op televisie kunnen verwachten. Van de kerstspecial van De Meilandjes, een bijzondere editie van De Alleskunner VIPS tot... De Grote Kerstmuziekquiz. 

In deze spin-off van De Grote Muziekquiz ontpopt Erik van der Hoff zich wederom tot ware quizmaster.

Erik van der Hoff

Erik van der Hoff was lange tijd een van de vaste gezichten van Net5, maar de laatste jaren moesten we hem missen. Tot dit jaar dan, want Erik keerde begin april terug met De Grote Muziekquiz, een muzikaal programma waarin twee teams van BN'ers onder leiding van deze quizmaster hun kennis konden testen. En dat was makkelijker dan gedacht: ze moesten onder meer diverse songteksten afmaken en een nummer herkennen aan de hand van alleen de drums of een gitaar.

De Grote Kerstmuziekquiz

Elk respecterend tv-programma krijgt gaandeweg een kerstspecial, en dat gaat dus ook op voor De Grote Muziekquiz. Op kerstavond nemen wederom twee teams van BN'ers het tegen elkaar op. Welk team heeft de meeste kennis van de diverse kersthits die de afgelopen jaren zijn verschenen en belangrijker nog: wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wie er deelnemen, is vooralsnog niet bekend.

De Grote Kerstmuziekquiz is op 24 december om 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over