"Alle namen passeren revue"

Eva Jinek in de running voor nieuwe RTL-talkshow

RTL-directeur Sven Sauvé sluit niet uit dat Eva Jinek volgend seizoen samen met Beau van Erven Dorens de late avond van RTL 4 gaat verzorgen.

In gesprek met het AD geeft Sauvé tekst en uitleg over de wijze waarop RTL de nieuwe talkshow op de late avond vorm gaat geven.

Duo-presentatie

Zeker is dat Beau van Erven Dorens eens per drie maanden plaats maakt voor een ander gezicht. Wie de andere helft van de duo-presentatie op zich gaat nemen, wordt binnenkort beslist. Niet alleen zijn er binnen RTL gegadigden, ook concurrent Eva Jinek zou een gedroomde kandidaat zijn. Sauvé verklaart in de krant dat hij Eva 'nog niet' heeft gevraagd, maar dat alle namen de revue passeren. 

Contractverlenging

Mocht Eva een overstap overwegen, dan is het tijdstip meer dan gunstig. In de zomer van 2016 tekende ze een driejarig contract met KRO-NCRV. De presentatrice moet dus binnenkort beslissen of ze bijtekent of in gaat op aanbiedingen van buiten af. Saillant detail: ook haar beste vriendin Merel Westrik wordt genoemd als kanshebber voor de plek. 

Lees ook: Deze NPO-ster verhuist sowieso naar RTL

Meer over:

Reageren