Presentator wilde niet

Eva Jinek ving bot bij Gordon en hond

8 februari 2021 16:33 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP (Kippa) - Bewerking Televizier
Er was veel te doen de laatste tijd over de hond van Gordon. Reden genoeg voor Eva Jinek om de presentator aan tafel te krijgen van haar talkshow, maar daar slaagde zij vorige week niet in.

In de podcast De GorDonDiablo Show doen Gordon en DJ Don Diablo uit de doeken wat er precies gebeurde. Volgens de deejay kwam er bij het tweetal een aanvraag binnen om aan te schuiven bij Jinek, maar veranderde die aanvraag uiteindelijk. "Laat die Don Diablo eigenlijk maar thuis, kom dan maar alleen en praat dan alleen maar over je hond", zo kregen ze te horen, claimt de deejay.

Gordon had er geen zin in

In de podcast wordt duidelijk dat Gordon weinig zin had in een optreden samen met zijn hond. "Alsof ik verdomme met mijn hondje aan tafel ga zitten", reageert Gordon op de woorden van Don Diablo.

Platte neus

Jinek sprak vorige week op de woensdag wel over de hond van Gordon, maar deed dat onder meer met dierenbeschermer Karen Soeters. Gordon is op sociale media erg actief met zijn hondje, maar hij kreeg al snel kritiek op het feit dat het diertje wel een heel platte neus heeft. Dat zou kunnen zorgen voor ademhalingsproblemen. 

Meer over