Stemmingswisselingen

Ex van Gordon vertelt in schokkend interview waarom de relatie strandde

26 april 2023 10:03 | amusement | Door Irma Tomas

© Intagram
Evert Santegoeds van Privé had een uitgebreid interview met Gavin, de ex van Gordon. Hij vertelt daarin uitgebreid waarom het mis ging tussen hem en de Nederlandse presentator. De uitspraken van Gavin zijn niet mals. 

Gavin had genoeg van alle negatieve verhalen die over hem verschenen in de Nederlandse media en wil met het interview duidelijk maken dat het niet aan hem lag. 

Drugs

Volgens Gavin heeft Gordon last van extreme stemmingswisselingen, gebruikt hij nog steeds volop drugs en is hij jaloers en manipulatief. De Australiër heeft tal van voorbeelden. 

Mentale problemen

Volgens Gavin kon Gordon zomaar uit het niets vreselijk uit zijn slof schieten. De eerste keer was toen Gavin in slaap viel tijdens het kijken van de film The Wizard of Oz. Gavin: 'hij werd helemaal gek. Of ik ’wel goed bij mijn hoofd was’. Ik had ’verkeerde energie’ of op zijn minst ’mentale problemen’.

123 gemiste berichten

Daarna volgden nog meer uitbarstingen. Het breekpunt kwam toen Gavin thuis in Melbourne uit was geweest met een vriend en zijn telefoon in de taxi had laten liggen. Toen hij zijn mobiel de volgende ochtend terug had en aanzette gebeurde het volgende:  'Ik zag van Gordon 123 gemiste berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms’jes en één e-mail. Allemaal onaardig. Toen ik daar wat van zei, stuurde hij: ’Fuck you, succes met je leven verder’. Daarop zei ik: ’Oké, dat ga ik doen.’

Huwelijksaanzoek

In het interview vertelt Gavin ook dat het huwelijksaanzoek het idee van Gordon was en dat de presentator een zelfmoordbrief fabriceerde om hem onder druk te zetten. Volgens Gavin gaf hij het interview niet om Gordon zwart te maken maar omdat hij wil dat Gordon hulp krijgt. 

Gordon heeft nog niet gereageerd op het interview met Gavin. 

Meer over