Complimenten

Expeditie Robinson-kijkers lopen weg met Jaimie Vaes: 'Heb haar onderschat'

15 oktober 2023 22:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Als er een programma veel kan doen voor je imago en carrière, is het Expeditie Robinson wel. Voor Jaimie Vaes lijkt haar deelname goed uit te pakken: veel kijkers komen terug op hun eerdere vooroordelen.

Die complimenten kan ze mooi in haar zak steken.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Jaimie Vaes

Waar veel mensen Jaimie Vaes voorafgaand aan Expeditie Robinson vooral zagen als een 'luxepoes' en iemand die niet bang is om op zieltjes te trappen, is dat inmiddels een ander verhaal. Ze is fit, niet bang om haar zegje te doen in de groep en zet in elke opdracht haar beste beentje voor, zonder ook maar ergens over te klagen.

Het beste voorbeeld daarvan kwam eigenlijk al een paar weken geleden. Jaimie was - tot grote verbazing van vele kijkers - de enige die het opnam voor Eva Simons, die op dat moment niet bepaald lekker in de groep lag. "Ze voelt zich echt rot", liet Jaimie haar kampgenoten dan ook weten. "We hebben het allemaal zwaar, we missen thuis, we eten weinig. We zijn niet meer of minder dan haar, we zijn allemaal gelijk hier."

Afvallerseiland

Inmiddels ligt die tijd wel al even achter de deelnemers: Eva Simons zit momenteel samen met Mark Baanders op afvallerseiland en komende week zal Jaimie Vaes zich bij hen voegen. De kijkers hopen in ieder geval voor die laatste op het beste, zo laten ze op X weten.


Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over