Datingshow

Fajah Lourens in tv-programma op zoek naar een man

10 April 2019 10:48 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Fajah Lourens heeft het plan opgevat om via tv een man te vinden. Ze is bezig met een datingshow rond haar persoon.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Aan de Telegraaf vertelt de fitnessgoeroe dat ze momenteel 'afrondende gesprekken' voert met een tv-producent. „Het is voor mij wel belangrijk dat mijn vrienden en vriendinnen worden betrokken bij deze zoektocht. Misschien maak ik het mij soms wel te moeilijk, omdat ik te veel wil of verwacht", zegt ze. „De mensen om mij heen weten precies hoe ik ben en kijken misschien anders naar een jongen dan ik. Wie weet wat er voor mij uitkomt.”

Tinder

Fajah Lourens (37) heeft de afgelopen tijd ontdekt dat het als vrijgezelle BN'er nog onmogelijker is om de liefde te vinden dan als onbekende vrijgezel. Ze probeerde het o.a. via datingapp Tinder: „Als ik met mannen op Tinder praat, geloven ze in eerste instantie niet eens dat ik het echt ben.”

Gordon, Froukje en de rest

Fajah woonde tot een half jaar geleden samen met timmerman Igor Neves, maar sindsdien wil het niet meer lukken met de liefde. De schrijfster van de bestsellerreeks Killer body is niet de eerste BN'er die haar geluk beproeft via een datingshow. Gordon, Froukje de Both, Tatjana Simic en Sterretje gingen Fajah voor. Maar zo'n datingshow is allesbehalve een garantie voor succes. Geen van hen hield ook daadwerkelijk een man of vrouw over aan hun programma.

Meer over