Ferry Doedens in The Bold And The Beautiful

Ferry Doedens gaat voor internationaal succes, de acteur krijgt een rol in de Amerikaanse soap The Bold and The Beautiful.

Ferry Doedens won vorig jaar de Televizier Soap Verkiezing voor zijn rol als Lucas Sanders in GTST. Zijn succes is ook in Hollywood niet onopgemerkt gebleven, de Nederlandse soapie vervult binnenkort een sleutelrol in de Amerikaanse soapserie The Bold And The Beautiful. Ferry speelt de Nederlandse pr-man van Forrester Creations.

Ferry Doedens

Ferry Doedens hoeft voor de opnames niet naar de Verenigde Staten te reizen, The Bold And The Beautiful-sterren komen in oktober naar Amsterdam om vijf afleveringen te filmen. Maar dat maakt de pret er niet minder op voor Ferry. „Toen ik werd benaderd en hoorde dat ze mij wilden hebben voor minstens vijf afleveringen ging ik uit mijn dak! Ik vind het een ongelofelijke eer dat ik een rol in The Bold & The Beautiful mag spelen”, zegt de acteur tegen RTL Boulevard.

The Bold And The Beautiful

Ferry Doedens wordt op 4 oktober officieel voorgesteld als het nieuwe castlid van The Bold And The Beautiful in Vredenburg Theater Leidsche Rijn. Ferry’s blonde lokken zijn over niet al te lange tijd dus in maar liefst 50 landen te zien! 

Ridge zien we helaas niet meer terug in The Bold And The Beautiful.

Reageren