Filemon, Annemieke Schollaardt en Fred van Leer in Chef in je oor

Avrotros heeft de deelnemers aan het kookprogramma Chef in je oor bekendgemaakt. En deelnemerslijst is nogal divers. Eerder werd al bekend dat Klaas van der Eerden de presentator is. 

Andere deelnemers aan Chef in je oor zijn Anne-Marie Jung, Roué Verveer, Brownie Dutch, Tim Douwsma, Ruud Feltkamp en Richard Groenendijk

Instructies in het oor

Pepijn Gunneweg en actrice Fockeline Ouwerkerk treden aan in aflevering 1. Zij moeten samen met een sterrenkok een topgerecht bereiden. Het probleem is alleen dat de sterrenchefs zelf geen stap in de keuken mogen zetten. En om het nog moeilijker te maken, kunnen ze hun bekende teamgenoten alleen van een afstand via een oortje instructies geven. Pepijn en Fockeline werken in de eerste aflevering samen met koks Erik van Loo (Parkheuvel) en Stefan van Sprang (Aan de Poel).

Culinair recensent

De grote vraag is welk team het beste gerecht kan bereiden en dat wordt bepaald door een culinair recensent. Het winnende team krijgt een leuke beloning, het mag eten bij het sterrenrestaurant van de andere chefkok.

Joris Bijdendijk

De andere topkoks die meedoen aan Chef in je oor zijn: Edwin Vinke (De kromme watergang), Joris Bijdendijk (RIJKS), Ron Blaauw van restaurant Ron Gastrobar (1 ster) en Soenil Bahadoer van restaurant De lindehof in Nuenen (2 sterren).

Chef in je oor is vanaf dinsdag 17 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij Avrotros op NPO 3.

 

Reageren