Filemon Wesselink blijft onder psychologische behandeling

19 april 2016 16:31 | amusement | Door Televizier

© Annemieke van der Togt/BNN

Filemon Wesselink bezocht vorig jaar een psycholoog voor zijn programma F*ck Me I'm Famous, maar blijkt er nu meer baat bij te hebben dan verwacht. 

Filemon onderzocht in F*ck Me I'm Famous de invloed die bekendheid op hem had. Hij kwam tot enkele ontnuchterende conclusies waar hij psychologische begeleiding bij zocht.

Negativiteit

De belangrijkste conclusie was dat familie en vrienden de programmamaker in negatieve zin veranderd vonden sinds zijn doorbraak op radio en televisie. Zelf had Wesselink al die jaren niets doorgehad, vandaar dat hij met een psycholoog ging praten. Die sessies deden hem zoveel goed dat hij nog regelmatig contact heeft met de hulpverlener om niet in oude fouten te vervallen: "Dit heb ik echt nodig, dat blijkt. Het helpt me zeker!", zo vertrouwde hij dj Lex Gaarthuis toe op 100% NL.

Filemon luistert meer

Sinds zijn sessies met een psycholoog gaat Filemon anders om met zijn naasten. Vroeger kon hij enorm gedreven zijn en alleen oog voor zichzelf hebben, nu probeert hij beter naar zijn omgeving te luisteren: "Mijn vrouw blijkt inderdaad ook een mening te hebben! Daar vraag ik haar nu ook vaker naar als het met mijn werk te maken heeft."

Meer over