Killervisser

First Dates-barman Victor deed na vakantie in Kaapverdië bizarre ontdekking

6 Mei 2020 11:32 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Barman Victor Abeln ziet allerlei types voorbij komen in First Dates. Dat hielp hem op vakantie in Kaapverdië echter niet om twee mensen te doorgronden waar hij niet veel later iets vreselijks over las.

Samen met zijn vriendin was Victor namelijk twee jaar geleden op een vistrip in Kaapverdië, waar ze een ander stel ontmoetten. Bij thuiskomst bleek dat ze beiden niet meer leefden. “We leerden er een stel kennen in een restaurant, waarmee we zijn wezen vissen en varen. Toen we terug waren in Nederland, zagen we op Facebook dat zij was overleden”, begint Victor in Veronica Magazine.

Moordenaar 

Het was geen noodlottig ongeval of ziekte, maar de man waarmee hij tot aan zijn knieën in het water zat had zijn vriendin van het leven beroofd. “Hij had haar doodgeschoten en toen zichzelf. Hij heette eigenlijk Titus Bradley, een Engelsman die vier ton verduisterd had en op de vlucht was. Ik ben dus wezen speervissen in een haaiengebied met een man die uiteindelijk een moordenaar bleek te zijn.”

Alcohol

Het is niet de eerste keer dat Victor in een interview geen blad voor de mond neemt. Zo gaf hij zo'n zes maanden terug een interview aan de VARAgids waarin hij aangaf een haat-liefdeverhouding met de fles te hebben en daarvoor onder behandeling te zijn. Het is ook niet makkelijk om dagelijks met alcohol te werken in First Dates...

Meer over