Romantische taferelen

First Dates krijgt ook dit jaar een heerlijke kerstspecial

13 december 2022 13:43 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Rondom de feestdagen snakt iedereen naar liefde. Daarom komt BNNVARA ook dit jaar met een fijne kerstspecial van First Dates.

Hopelijk wordt er veel gezoend onder de bekende mistletoe.

First Dates Kerst

In First Dates Kerst halen Victor Abeln, Denice Dest en de rest van het liefdesteam alles uit de kast om singles uit heel Nederland onvergetelijke kerstdagen te bezorgen. Het restaurant wordt daarvoor omgetoverd tot een waar winterwonder paradijs. Nu is alleen de vraag of dat genoeg is om ook het liefdesvuurtje tussen de vrijgezelle kandidaten flink te laten branden.

Oude bekenden

Aan liefdesgeluk in ieder geval geen gebrek. Naast nieuwe singles zullen er namelijk ook wat oude bekenden wederom hun opwachting maken. Zo vonden de 81-jarige Coby en de 78-jarige Yvon elkaar tijdens hun date. Tijdens een uitgebreid kerstdiner blikken zij terug op hun 'lovestory'. Daarnaast opent Denice ook de deuren voor een trio: Dickey en Leon gingen eerder op date. Dat werd uiteindelijk vanwege de afstand niets en dus koppelde Dickey Leon aan zijn ex en goede vriend Maarten. Aan de bar vertellen zij of dat meer geslaagd was.

First Dates Kerst is van 19 t/m 23 december om 19:30 uur te zien op NPO3.

Meer over