Floortje Dessing te gast in College Tour

9 februari 2016 11:21 | amusement | Door Televizier

Studenten en Twan Huys mogen dit seizoen vragen stellen aan de koningin van de reisprogramma’s Floortje Dessing en innovatief kunstenaar Daan Roosegaarde. 

Floortje reist voor haar televisieprogramma’s al jaren de hele wereld over en komt hierdoor op plekken waar menig mens slechts van kan dromen. Inmiddels heeft ze acht seizoenen 3 op Reis achter de rug en is ze momenteel te zien in het kijkcijferkanon Floortje Naar het Einde van de Wereld. Iedere aflevering reizen er ruim 2 miljoen kijkers met haar mee.

Kunstenaar van het Jaar

Daan Roosegaarde is een pionier op het gebied van kunst en architectuur en onlangs werd hij uitgeroepen tot Kunstenaar van het Jaar 2016. Daan verkent in zijn kunst de relatie tussen mens, technologie en ruimte. De kunstenaar behaalde met de projecten ‘Dune’, ‘Smart Highway’ en ‘Smog free Tower’  internationale faam. College Tour spreekt hem in zijn eigen Studio Roosegaarde in Rotterdam over zijn ideeën voor de nieuwe wereld.

Studenten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames.  

Daan Roosegaarde is op vrijdag 19 februari te gast en Floortje op vrijdag 26 februari. College Tour is wekelijks te zien om 21.10 uur op NPO 2.

 

 

Meer over