Gold

Frank Lammers krijgt een eigen programma bij Discovery

3 oktober 2023 22:35 | amusement | Door Esther Hut

© Discovery

Het maken van een tv-programma smaakte voor Frank Lammers na Glory Days naar meer, want na een reis door Amerika is de acteur nu afgereisd naar de Australische outback waar hij in de wereld van de goudindustrie duikt.

Het programma heeft dan ook de toepasselijke titel Gold.

Gold

Aan de andere kant van de wereld zoekt Frank noestige goudzoekers op die vaak maanden van huis zijn om in de meest extreme omstandigheden op zoek gaan naar glimmende metalen.  

Wat drijft deze mensen om zich met gevaar voor eigen leven kilometers diep de grond in te laten zakken op zoek naar deze zeldzame stoffen? Zit er nog wel wat in de bodem en als je iets vindt ben je dan meteen rijk?

Frank Lammers

Frank Lammers zoekt het uit en gaat zelf dus ook op zoek naar goud. “Altijd al ben ik gebiologeerd geweest door vreemde vogels en bijzondere bestemmingen. Niet voor niets wilde ik vroeger dan ook eigenlijk antropologie studeren. Het avontuur in de outback lonkte al een tijdje en ik vind het dan ook waanzinnig om met goudkoorts ‘onder de leden’ voor Discovery op deze reis te gaan,” laat de Ferry-acteur weten.

Gold is vanaf eind januari bij Discovery en op discovery+ te zien.

Meer over