Frank van der Lende vervangt Coen en Sander op 3FM

27 maart 2015 08:50 | amusement | Door Televizier

© Screenshot DWDD

BNN-dj Frank van der Lende gaat het doen: het lege plekje opvullen dat Coen en Sander achterlaten op 3FM, nu zij vertrekken naar Radio 538.

Frank van der Lende presenteert vanaf 1 juni het nieuwe programma Frank<3 op 3FM, dat elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen zal zijn. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga stoppen dan met de Coen en Sander Show; zij vertrekken naar Radio 538.

Frank van der Lende

Frank van der Lende werkt al een tijdje bij 3FM, maar tot nu toe nog niet dagelijks. Hij presenteert nu That's Live, dat hij overnam van Eric Corton, en samen met Timur Perlin doet hij elke vrijdag het programma Live Vanuit Klazienaveen. Met That's Live zal Frank stoppen, maar Live Vanuit Klazienaveen zal hij blijven doen naast Frank<3. Verder is Frank regelmatig te zien als muziekkenner in De Wereld Draait Door.

Domien Verschuuren

Er verandert nog meer op 3FM. De middagshow wordt bijvoorbeeld ietsjes ingekort: waar Coen en Sander altijd tussen 16.00 en 19.00 uur te horen waren, stopt Frank een uurtje eerder. Om 18.00 uur neemt Domien Verschuuren het stokje dan over, want Dit Is Domien verschuift een uur naar voren. Het avondprogramma 3voor12 Radio begint daardoor om 21.00 uur in plaats van 22.00 uur.

Gerard Ekdom

Ook Gerard Ekdom vertrekt binnenkort bij 3FM: hij gaat de ochtendshow van Radio 2 presenteren. Wie Gerard bij de jongerenzender gaat opvolgen, is nog niet bekend. 3FM-baas Wilbert Mutsaers geeft in de Volkskrant toe dat het duo Timur & Ramon grote kans maakt, net als dj Sander Hoogendoorn.

Lees ook:
Coen en Sander gaan naar Radio 538.

Meer over