Franse weervrouw naakt op tv na weddenschap

"Als Frankrijk zich plaatst voor het WK, ga ik naakt het weer presenteren", blufte de Franse weervrouw Doria Tillier in een talkshow. En belofte maakt schuld!

De weervrouw maakte zich geen zorgen want het leek er niet op dat Frankrijk zich zou kwalificeren. Maar de voetbalgoden waren de vele mannelijke fans van Doria Tellier gunstig gezind. Frankrijk voetbalde tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne opeens bijzonder goed. "Ik raak nu wel een beetje gestresst" twitterde de weervrouw tijdens de wedstrijd in het Frans:

Helaas voor de dame kwalificeerde Frankrijk zich met 3-0 voor het WK Voetbal in Brazilië. Belofte maakt schuld en Doria Tillier moest er dus aan geloven.

Naakt

En toen was het grote moment daar: om 20.05 uur op Canal + rende de weervrouw naakt en hysterisch door het beeld. In de Franse tv-geschiedenis keken er nog nooit zoveel mensen tegelijkertijd naar het weerbericht. Zelfs in Nederland waren mensen nieuwsgierig naar het Franse weer:

Teleurstelling

Toch was er ook een beetje teleurstelling over de bijzondere uitzending. Doria was namelijk alleen van veraf te zien en daarom is het niet eens zeker of ze het wel echt is. Misschien nog maar een keertje over doen dan?

Reageren