Gaat Gerard Ekdom naar Radio 2?

Dj Gerard Ekdom overweegt een overstap van 3FM naar Radio 2. Hij zou daar het ochtendprogramma voor zijn rekening gaan nemen.

Gerard Ekdom voert gesprekken met de NPO, meldt De Telegraaf. Volgens 'goed ingevoerde bronnen' hangt een overstap naar Radio 2 in de lucht en gaat Gerard daar de ochtenduren vullen. Hij zou daarmee de directe concurrent van Giel Beelen worden.

Radio 2

Een NPO-woordvoerder bevestigt dat Gerard Ekdom in gesprek is met de radiozenders en dat 'de intentie bestaat' dat de dj naar Radio 2 verhuist. Hij zou niet alleen van zender wisselen, maar ook van omroep: op Radio 2 gaat hij naar verluidt aan de slag voor BNN-VARA. Gerards contract bij Avrotros duurt nog een paar maanden.

Sander de Heer

Als Gerard Ekdom inderdaad de ochtendshow van Radio 2 gaat doen, betekent dat het einde van het programma De Heer Ontwaakt. Momenteel is Sander de Heer elke werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te horen op Radio 2.

3FM

Radio 2 gaat dus vernieuwen, maar ook op 3FM staat het nodige te gebeuren. Eerder vertrokken al Eric Corton en Claudia de Breij en later dit jaar gaan Coen en Sander naar Radio 538.

Lees ook:
Gerard Ekdom had tijdens Serious Request een hit als Gary Fomdeck.

Reageren