Gaby Blaaser oefende zoenscène in kleedkamer GTST

De droom van veel mannen werd voor Ruud Feltkamp werkelijkheid. De GTST-acteur werd door Gaby Blaaser gevraagd om samen te oefenen voor de veelbesproken zoenscène in GTST.

Gaby Blaaser was nog niet helemaal klaar voor haar eerste zoenscène in GTST, en dus had de nieuwkomer in Meerdijk wat hulp nodig van haar tegenspeler. "Ik werd gelijk in het diepe gegooid", vertelt Blaaser aan RTL Boulevard. "Ik heb maar aan Ruud gevraagd of we misschien in de kleedkamer konden oefenen." De twee acteurs hebben schijnbaar goed geoefend, de twitteraars zijn laaiend enthousiast over kus.

Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp vindt het fantastisch dat zijn personage verliefd is. "Op straat word ik nog wel eens aangesproken. 'Hey Ruud, wat een lekker wijf heb je te pakken hè!'", zegt hij met een grote glimlach. "Maar het duurde wel even tot mijn personage weer iemand had. Op een gegeven moment ging ik maar naar de schrijvers van GTST, om te zeggen dat ik een nieuwe liefde wilde."

Zoenscène 

De toekomst tussen Noud en Sacha is allesbehalve zeker. "Wat ik kan vertellen is dat de relatie nog flink op de proef gesteld wordt", besluit de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster.

Gaby Blaaser beschouwt haar debuut in GTST als haar absolute doorbraak.

Reageren