Dit zijn de favoriete series van Georgina Verbaan

11 november 2020 10:59 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Bij de Guidinc Streaming Video Awards van onze vrienden van Guidinc. kun je stemmen op je favoriete series. Daarom zijn we ook benieuwd naar de favorieten van bekende Nederlanders. Wat kijkt Georgina Verbaan bijvoorbeeld in haar vrije tijd?

“Wat ik heel mooi vond was, Sharp Objects. Een heel goede dramaserie van HBO met Amy Adams in de hoofdrol. Amy Adams is fantastisch, maar Patricia Clarkson is ook geweldig als haar moeder.

Fleabag

“Het Britse Fleabag vond ik ook heel leuk. Vooral ook vanwege de originele manier van maken, echt een nieuwe stijl. En heerlijke, menselijke personages. Die zus (gespeeld door Sian Clifford, red.) vond ik ook echt geweldig. Tijdens het kijken krijg je het gevoel dat je die mensen op een gegeven moment echt kent, dat maakt het extra leuk.

'Little fires everywhere is verschrikkelijk!'

“Wat je wat mij betreft niet hoeft te zien, is Little fires everywhere (Amazon Prime, red.). Dat vond ik echt verschrikkelijk! Het wordt op een gegeven moment zó soapie en, eh, slecht. Niet vanwege de acteurs, wat die zijn wel goed, maar omdat het zo ongeloofwaardig wordt. Ik dacht echt de hele tijd: “Ja, kom op! Dit kan toch niet?!” En dan moet er weer geslagen worden met deuren en heel lang geschreeuwd. En het einde is echt een soort trainwreck! Maar het erge is: ik móest weten wie dat huis in de fik heeft gestoken, dus ik bleef wel kijken. Elke keer zette ik zuchtend de tv weer aan. Ja echt, haha!  

I may destroy you

“Als ik series kijk, dan kijk ik zie meestal wel op de tv en zit ik lekker op de bank met de katten. Wat ik nog heel graag wil zien, is I may destroy you. Daar heb ik echt heel veel zin in, want ik lees alleen maar dat het heel goed is. Maar soms wil ik ook weleens een boek lezen. Ik denk weleens: hoe kijken al die mensen al die series?!"

De Guidinc. Streaming Video Awards zijn de eerste verkiezingen over series en films op streamingdiensten in Nederland. Kijk jij graag naar Netflix, Videoland of Prime Video? Laat dan je stem horen in deze toffe verkiezingen! En je kunt nog prijzen winnen ook. 

Stem hier!

Meer over