Het was Chardonnay

Gerard Ekdom bekent: wijngate Glazen Huis is echt

27 februari 2019 12:54 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Afgelopen weekend bekende radio dj Timur Perlin dat er wijn werd gedronken in het Glazen Huis van 3FM. Hij lapte Gerard Ekdom erbij en die geeft nu toe: 'Ja, ik heb gedronken'.

Wij dachten al die jaren dat de dj's van Serious request de dagen doorkwamen enkel op vieze, gezonde sapjes, maar die illusie is aan diggelen gegaan nadat Timur Perlin dit weekend bekende dat er achter de schermen stiekem wijn werd gedronken op de wc. Die wijn kreeg Timur van collega Gerard Ekdom.

Knock-out

Vanochtend ging Gerard in zijn programma op Radio 10 met de billen bloot en gaf hij toe dat er wel degelijk wel eens een alcoholische versnapering werd geconsumeerd in het goede doelenhuis. „Ja, inderdaad: ik nam wel eens een flesje wijn mee naar het Glazen Huis. Dat was puur als slaapmutsje voor als ik een lange nacht kon slapen. Dan deed ik een heel klein beetje in een glaasje en dan ging ik knock-out.”

Chardonnay

Volgens Gerard viel het drankgebruik bij Serious Request verder reuze mee. Hij had nog een halve fles Chardonnay over aan het einde van de week. Inmiddels wordt er geen wijn meer gedronken in het Glazen huis omdat dat niet meer bestaat.

Meer over