The Masked Singer

Gerard Joling exclusief bij RTL

20 maart 2019 10:24 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
RTL ziet het helemaal zitten in Gerard Joling. De zender heeft de zanger/presentator voor twee jaar vastgelegd. Joling gaat o.a. in de jury zitten bij The masked singer.

Daarnaast krijgt Gerard ook nog wat andere programma's die hij mag presenteren en daar is hij blij mee. „„Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar The masked singer heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst.”

The masked singer

In The masked singer zingen bekende Nederlanders vermomd in een raar pak. Het is aan de jury om te ontdekken wie er verscholen zit achter de vermomming. The masked singer komt origineel uit Korea en is in de Verenigde Staten ook een hit.

Geer & Goor

Gerard Joling is al 25 jaar te zien in RTL-programma's maar dit is de eerste keer dat hij een contract heeft met de zender. Dat contract houdt wel in dat we de eerstkomende jaren geen vervolg op het succesnummer Geer & Goor krijgen. Gordon zit sinds vorig jaar exclusief bij SBS.

Meer over