John de Mol slaat weer toe

Gordon verhuist van RTL naar Talpa

2 juli 2018 10:15 | amusement | Door Irma Tomas

© WILLIAM RUTTEN
John de Mol is nog lang niet klaar met het vullen van zijn Talpa-stal. Ook Gordon verhuist naar de SBS-zenders. Hij tekende een contract voor 5 jaar.

Gordon werkte maar liefst 16 jaar voor RTL en maakte daar menig succesvol programma. De presentator: „Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid.”

Bij Talpa gaat het gebeuren

We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden”, vertelt hij verder. „Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn.”

Jan Versteegh

John de Mol is het laatste half jaar flink aan het kopen geslagen. Hij betaalde veel voor de Champions League, bemachtigde Voetbal Inside, zoon Johnny, de uitzendrechten van het kickboksen en fotobureau ANP. De komende maanden zullen ongetwijfeld meer presentatoren verkassen naar Talpa. Onder andere Jan Versteegh werd al meerdere keren in het Talpa-gebouw gesignaleerd.

Meer over