Geer en Goor

Gerard Joling verdiende meer dan Gordon

11 januari 2019 09:27 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Gerard Joling moet wel een kei zijn in salarishonderhandelingen. Hij verdiende in zijn tijd bij Geer & Goor meer dan partner Gordon.

Gerard en Gordon waren jarenlang een succesvol tv-duo in Geer & Goor maar pas onlangs ontdekte Gordon dat hij al die tijd minder betaald kreeg dan zijn toenmalige partner. In DWDD vertelde Gordon dat hij er de humor wel van inziet. „Ik moet daar eigenlijk vreselijk hard om lachen dat hij dat zo heeft gespeeld. Ik ken hem langer dan vandaag.”

Gerard wil te veel

Gordon zei in hetzelfde programma dat een hereniging van het tv-duo bij SBS 6 er voorlopig niet inzit. En ook daarbij speelt geld een hoofdrol. De onderhandelingen liepen tot nu toe op niets uit. „Gerard wilde te veel, zoals altijd. Maar hij verdient het ook, want iemand moet die botoxdokter betalen.” 


SBS-logo

Gordon had nog veel meer te zeggen in DWDD. Hij vertelde dat hij degene is die ervoor heeft gezorgd dat de kleur van het logo van SBS veranderde van rood naar blauw omdat rood een te agressieve kleur is.

Angela de Jong

En hij deelde een sneer uit aan tv-recensent Angela de Jong van het AD. „Dat vind ik een heel vervelende mevrouw geworden. Ze heeft Humberto Tan volledig onderuit gehaald, ze heeft Wendy van Dijk onderuit gehaald, Erland Galjaard volledig onderuit gehaald, een zender als RTL 4 zo op het hakblok gelegd.”  

Meer over