'Ik ben dat gezeur zo ongelofelijk zat'

Gerard Joling belooft naam Gordon nooit meer uit te spreken

28 februari 2024 11:19 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Of ie zich eraan zal houden, is een tweede, maar Gerard Joling beloofde op de radio plechtig de naam van Gordon nooit meer uit te spreken. 

Joling kwam aan de telefoon in de ochtendshow van Radio 538 met Tim, Rick, Niels en Florentien en in het gesprek ging het natuurijk weer eens over zijn vroegere maatje Gordon. Al maanden gaan er, ondanks de vele ruzies tussen de twee, geruchten over een eventuele reünie van het programma Geer & Goor.

Niets meer zeggen

Gerard Joling liet al verschillende malen weten niets te voelen voor een hernieuwde samenwerking en nu gooide de zanger/presentator de deur wel heel erg op slot. "Ik ben dat gezeur zo ongelofelijk zat met die Gordon. Weet je wat ik nou doe? Ik beloof plechtig om nooit meer zijn naam uit te spreken. En eigenlijk helemaal niets meer over die man te zeggen. Ik wens Gordon gewoon heel veel succes."

15.000 keer gestreamd

Joling gaf ook nog een sneer richting de opnieuw opgestarte zangcarrière van Gordon. Op het bericht dat de nieuwe single van Gordon nog slechts 15.000 keer gestreamd is, reageerde Geer als volgt: "Dat is ook niet slecht toch?"

De toekomst zal uitwijzen of Gerard zich aan zijn belofte gaat houden. 

Meer over