Gerard Joling verwacht niet dat Gordon lang getrouwd blijft

12 december 2017 15:10 | amusement | Door Televizier

© William Rutten /RTL

Gerard Joling heeft een aantal opvallende uitspraken gedaan over het huwelijk van Gordon. De zanger is duidelijk: “Bij Gordon is toch nooit echte liefde.”

Gerard Joling was te gast in de ochtendshow van Edwin Evers om over zijn nieuwe single en het huwelijk van Gordon te praten. Zijn collega treedt aankomende donderdag voor tv-kijkend Nederland in het huwelijksbootje met Manuel of Rogier. Gerard is niet heel hoopvol over de verbintenis. “Het huwelijk zal twee weken duren, denk ik.”

Geen gevoel

De goede vriend van Gordon heeft weinig vertrouwen in het tv-huwelijk. “Ik schat de kans laag in, want ik denk dat het heel moeilijk is om in zo’n korte periode met korte dates de liefde te vinden. Dan moet er gewoon direct gevoel bij zijn. Of er gevoel was? Ik geloof het niet.”

Contract

Gerard zal zelf nooit de liefde willen vinden via een tv-programma. “Voor geen prijs, op deze manier zou dat niet kunnen. Dat is veel te kort. Het is een heel lastig iets.” De zanger weet wel waarom Gordon op tv in het huwelijk stapt en dat is een nogal cynische reden. “Hij staat natuurlijk onder contract bij RTL 4, dus je moet zoveel programma’s leveren.”

Gordon gaat trouwen… Maar met wie? is donderdag om 21.30 te zien op RTL 4

Meer over