Gerda Havertong in De Slechtste Chauffeur VIP

Er zijn blijkbaar ook zat BN'ers die er niets van bakken in het verkeer. Gerda Havertong is een van hen. Zij is dan ook de eerste kandidaat in De slechtste chauffeur VIP.

Wie de rest van de beroerd rijdende BN'ers is, wil presentator John Williams nog niet kwijt maar in de Coen en Sander Show op Radio 538 vertelde hij dat het om een 'leuk groepje' gaat. „Er zitten mensen bij die nooit achteruit rijden. En iemand gaat flippen omdat ze de snelweg op moet. Die persoon gaat stilstaan op de snelweg. Het is echt bar en boos en best eng om mee te maken."

Kon de rem niet vinden

Ook de deelname van Gerda Havertong aan De slechtste chauffer van Nederland belooft weinig goeds. „Gerda is een ontzettend leuke vrouw, maar in het verkeer heeft iedereen het gedaan, behalve zij. In de eerste aflevering reed ze binnen een kwartier door rood. Ze ontkent het nog steeds.” In de radio-uitzending liet John Williams ook nog een fragment horen van Gerda in actie waarin de actrice de rem niet kon vinden. Een toch belangrijk instrument voor de automobilist.

De Slechtste Chauffeur van Nederland met BN'ers is vanaf 27 februari te zien op RTL 5

 

Meer over:

Reageren