K3 vervangt K3

Gers Pardoel en K3 in Vlaamse Voice Kids

14 April 2018 13:38 | amusement | Door Jef Willemsen

De jury van de Vlaamse Voice kids krijgt een verrassend Hollands tintje volgend seizoen. Rapper Gers Pardoel en meidengroep K3 zijn de nieuwe, Nederlandse gezichten in de show.

De komst van K3 is uniek in de historie van The voice, nooit eerder deelden drie mensen dezelfde jurystoel. Wel deelden Nick & Simon in de eerste seizoenen van de talentenjacht de draaiende zetel.

Josje Huisman

De dames vervangen Josje Huisman, de voormalige kinderster zegt de VTM-show na een aantal seizoenen gedag. In 2015 werd ze ook al opgevolgd door Marthe, Klaasje en Hanne toen Josje, Kathleen en Kristel de K3 mantel aan het jeugdige trio overdroeg. De K'tjes hebben er alle vertrouwen in: "We weten zelf alledrie heel goed hoe het is om auditie te doen en mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring gaan we zeker goed kunnen gebruiken als coaches in The voice kids."

Gers Pardoel

Naast K3 is ook de in de Vlaanderen populaire Gers Pardoel een nieuwkomer. De overige coaches zijn de muzikale presentator Sean Dhondt en Laura Tesero, wiens belangrijkste wapenfeit een Songfestivaldeelname was. De opnames van de Vlaamse Voice kids gaan in de zomer van start.

Meer over