Gevarieerde gasten in eerste zomerse RTL Late Night

De gasten van de eerste RTL Late night met Peter van der Vorst en Jan Jaap van der Wal zijn bekend en het belooft een diverse show te worden.

Peter van der Vorst neemt vanaf vanavond een maand lang de honneurs waar bij RTL Late night. In een eerder interview zei hij het op z'n eigen manier te gaan doen, maar een brede interesse te hebben: "Ik heb wel gesprekken gevoerd met de redactie over mogelijke onderwerpen. Ze gingen er bijvoorbeeld vanuit dat ik minder met sport heb. Dat is niet waar, integendeel: ik vind het juist fascinerend om te praten met topsporters.”

EK Atletiek

De redactie heeft duidelijk geluisterd, want Peter verwelkomt vanavond Ellen van Langen en Gregory Sedoc. De oud-topatleten komen vertellen over het EK Atletiek dat morgen officieel van start gaat in Amsterdam. 

Independence day

Daarna is het tijd voor actualiteiten. Op 4 juli wordt in de Verenigde Staten de onafhankelijkheid gevierd, maar deze 4th of July wordt gekenmerkt door de felle presidentsstrijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Amerika correspondent Michiel Vos geeft de laatste stand van zaken en blikt alvast vooruit op de Republikeinse en Democratische conventies die later deze maand plaatsvinden.

Nieuwe Tijden

Ook te gast zijn Ferry Doedens en Lisa Bor, twee castleden van Nieuwe tijden dat vanavond haar vuurdoop beleeft. Samen met scenarioschrijver Kennard Bos vertellen ze over 's lands jongste soap en wat er de komende weken op stapel staat.

Tussen de bedrijven door geeft cabaretier Jan Jaap van der Wal als vervanger van Luuk Ikink zijn komische kijk op de dag.

Reageren