Match met Malou

Giel Beelen houdt relatie over aan First Dates

15 februari 2020 10:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© BNNVARA
Eindelijk mag Giel Beelen het zeggen: zijn deelname aan First dates was een groot succes. Inmiddels zijn de dj en zijn blind date Malou dolgelukkig samen.

Op Valentijnsdag was te zien hoe het stel elkaar ontmoette tijdens de First dates special vol bekende Nederlanders.

'Beter leren kennen'

In tegenstelling tot de andere kandidaten hadden Giel en Malou wel direct een klik. Zij valt op speelse, zelfverzekerde mannen en Giel gaf al snel toe de 29-jarige projectmananager "gewoon mooi" te vinden. Na afloop van hun etentje besloten ze elkaar beter te willen leren kennen. Al snel volgde een tweede date en inmiddels zijn ze een heus paar. Samen keken ze dan ook naar hun eerste ontmoeting op televisie.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Onze First Date. En zeker niet de laatste. 😘 #HappyValentinesDay Maandag de #FirstDates Aftertalk in de @radioveronica Ochtendshow 😬

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) op

Unicum

Dat Giel en Malou een match zijn mag een unicum heten. First dates blijkt niet bepaald fantastisch in het koppelen van singles, zo wist Eva Jinek te onthullen. De afgelopen seizoenen zijn er 730 eetafspraakjes gefilmd, maar bij slechts vijf gelegenheidsstelletjes sloeg daadwerkelijk de vonk over. Gerard en Carin hoorden bij die lucky few.

Meer over