Giel Beelen niet in Glazen Huis

Giel Beelen ziet het niet zitten om in zijn woonplaats Haarlem in het Glazen Huis te bivakkeren. De radio-dj slaapt dit jaar lekker in zijn eigen bedje.

Giel Beelen laat zich al jaren opsluiten in de Glazen Huis, nu de doorzichtige container in zijn woonplaats Haarlem staat heeft hij besloten om zich op een andere manier in te zetten voor het Rode Kruis. Welke dj’s er dit jaar gaan hongerlijden is nog niet bekend.

Giel Beelen

"Ik voelde toch een beetje onrust", zei Giel Beelen in zijn ochtendprogramma op 3fm. "Ik weet wel de plekjes, dus ik ga de stad in, de scholen langs en de restaurants in." Giel zit dit jaar dus absoluut niet stil.

Serious Request

Giel Beelen probeert mensen alvast te enthousiasmeren om actie te ondernemen voor het goede doel. Zo organiseert hij tijdens Serious Request 2014 elke avond een bijzonder concert in het Patronaat in Haarlem. Wie er precies op komen treden weet hij nog niet. "In elk geval is er een 'Gitaarlemavond' en ik denk dat we iets doen met Serious Talent. Het kan van een hiphopavond tot een volksavond zijn", aldus de dj.

Giel Beelen doet er waarschijnlijk goed aan om het deze keer rustiger aan te doen, zijn gezondheid kwam dit jaar al in gevaar tijdens het verbreken van het radiorecord.

Reageren