Glennis Grace, Nielson en Sheppard treden op in finale The Voice Kids

7 april 2015 10:59 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De overgebleven deelnemers van The Voice Kids mogen optreden met gastartiesten: in de finale komen Glennis Grace, Nielson en de Australische band Sheppard langs.

De finalisten van The Voice Kids staan zaterdag 11 april op het podium met een solo-optreden, maar ook samen met hun teamgenoot en een bekende gastartiest.

Glennis Grace

De talenten van Marco Borsato treden op met Glennis Grace, Nick en Simon hebben Nielson voor hun team geregeld en de gastartiest bij Team Angela Groothuizen is de Australische band Sheppard, vooral bekend van de hit Geronimo. Verder zijn er gastoptredens van The Voice Of Holland-winnaars O'G3NE en van Laura van Kaam, die het tweede seizoen van The Voice Kids op haar naam schreef.

Marco Borsato

Na het eerste deel van de finale vallen er nog drie kandidaten af. Uit elk team gaat degene met de meeste stemmen van het publiek door naar de tweede ronde. De deelnemers mogen dan hun eigen single zingen, waarna het publiek mag kiezen wie de winnaar van The Voice Kids wordt. De hoofdprijs is een studiebeurs van 10.000 euro en de release van de eigen single.

De finale van The Voice Kids is zaterdag 11 april om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Jan Smit gooit de heupen los voor Nielson.

Meer over