Gordon 1ste gast Nederlandse Roast

5 oktober 2016 19:18 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Nederland krijgt een eigen Roast en Gordon is de eerste gast. Dat vindt de presentator een hele eer. De Roast met Gordon is eind dit jaar te zien bij Comedy Central.

In de Verenigde Staten is de Roast een hele happening met rode loper en galakleding. Dat gaat in Nederland niet anders worden. Aan de andere kant van de oceaan gingen o.a. Bob Saget, Donald Trump, Justin Bieber en Rob Lowe op de pijnbank. Bij ons is Gordon dus de eerste gast.

Chantal Janzen

In RTL Boulevard vertelde Gordon dat hij het een eer vindt om geroast te worden en diende hij alvast een lijstje in met namen van mensen die wat hem betreft keiharde grappen over hem mogen maken: Chantal Janzen, Claudia de Breij en voormalig beste vriend Marc van der Linden.

Ruzies

Gordon heeft zoveel ruzies en schandaaltjes achter de rug dat hij een dankbaar onderwerp is voor collega's en comedians. Om het nog makkelijker te maken deed de presentator een voorzetje over de onderwerpen die waarschijnlijk aan bod gaan komen: drugs, drank, en de vele ziektes waaraan hij lijdt.

Meer over