Gordon heeft toch geen nieuwe vriend

12 februari 2018 19:37 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Vanmiddag kwam het blijde bericht dat Gordon een nieuwe liefde zou hebben maar dat blijkt niet het geval. De man in kwestie ontkent alles en lijkt een dubbelleven te hebben geleid. Een raar verhaal.

Gordon dacht dat hij eindelijk weer het geluk had gevonden, maar nadat hij het goeie nieuws via Instagram de wereld inslingerde, kreeg de zanger allemaal berichten binnen van dames die beweerden ook een relatie met hem te hebben. En erger.

Extreme stalking

Bij RTL Boulevard gaf de advocaat van het heerschap een reactie die er niet om loog. Volgens de advocaat stalkt Gordon zijn cliënt en is er van een 'affectieve relatie' nooit sprake geweest. In het AD zegt advocaat Vincent van der Velde dat 'Meneer Heuckeroth bezig is met het beschadigen van een persoon. Hij stalkt iemand extreem en pleegt karaktermoord uit pure frustratie.”

Op zijn ziel getrapt

De advocaat zegt verder dat zijn cliënt het uiterst vreemd vindt dat Gordon iets naar buiten brengt wat nooit heeft bestaan. „Hij vermoedt dat Gordon door afwijzing op zijn ziel is getrapt.” Ook van de beschuldigingen van Gordon aan het adres van zijn cliënt is niets waar, zo zegt de advocaat. „De beschuldigingen zijn uit de lucht gegrepen en een regelrechte leugen.”

Meer over