Geen retourtje

Gordon is woest: 'De wereld is gek geworden'

30 november 2021 14:51 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP SEM VAN DER WAL
Nu de opnames van K2 zoekt K3 erop zitten, vond Gordon het wel weer eens tijd om terug te keren naar zijn huis in Dubai. Toch denken zowel KLM als Emirates daar anders over: zij hebben de presentator zojuist geweigerd op de vlucht. En daar is hij zacht gezegd 'not amused' over.

De reden? Het emiraat weigert mensen die de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest.

Gordon

Gordon is dan ook flink over de zeik. "Nou, lekker dan. Ondanks uitgebreid testen mocht ik niet mee op zowel de vlucht naar Dubai van Emirates als KLM. Dat wordt dus nog maar een week in de zeikregen zitten", schreef hij op Instagram "Volslagen belachelijk die paniek met dit k*tvirus. Ik maak het thuis dus maar even gezellig. De wereld is gek geworden." Op veel sympathie van zijn volgers kon de zanger niet rekenen, hij verwijderde de heetgebakerde post dan ook al binnen het uur.

Zuid-Afrika

Het nieuws dat Gordon geweigerd werd komt niet geheel uit de lucht vallen. Demissionair minister Hugo de Jong riep reizigers uit Zuid-Afrika eerder al op om in quarantaine te gaan vanwege de heersende omikronvariant van het coronavirus. Nu hield Gordon zich daar al niet aan: zaterdag verscheen hij nog in de live-finale van K2 zoekt K3 en zondag had hij ook opnames voor SBS6. Dit tot grote verbazing van kijkers.

Meer over