Na succesvolle eerste reeks

'Gordon maakt tweede seizoen Down The Road'

3 april 2022 09:47 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa/William Rutten
Gordon is de komende maanden weer geregeld in Nederland te vinden: SBS heeft interesse in een tweede seizoen van Down the road met de in Dubai residerende entertainer.

Het nieuws kwam op vrij onconventionele wijze naar buiten: Shownieuws-deskundige Patty Brard hoorde het via social media.

Kim Visser

Patty kreeg via Instagram een berichtje van Kim Visser, één van de deelnemers van het eerste seizoen. Kim mag graag online BN'ers vragen hoe het met ze gaat, maar ditmaal had ze zelf nieuws: Kim had gehoord dat ze binnenkort weer op televisie te zien is. Patty, altijd klaar om een scoop te scoren, vroeg door en kreeg te horen om welk programma het ging: Down the road met Gordon. SBS 6 laat weten dat het nog niet helemaal zeker is dat of en wanneer de show terugkeert.

Down the road

In Down the road neemt Gordon een groep mensen met het syndroom van Down mee op reis door Nederland. In de eerste reeks van het oorspronkelijk Vlaamse format gingen ze onder meer parachutespringen, ziplinen, helpen bij de boer en een nachtje helemaal zelfstandig logeren op Texel.

Meer over