Gordon na 1 aflevering uitgeschakeld in De Slimste

Gordon heeft het niet lang volgehouden in de Vlaamse versie van De slimste mens ter wereld. Hij verloor al in de eerste ronde.

Volgens de Vlaamse krant Het laatste nieuws was Gordon niet met de juiste instelling naar De Slimste gekomen. 'Gordon wist amper hoe De Slimste Mens in elkaar stak, laat staan dat hij ambitie had om een avondje Slimste Mens te wezen', zo stelt het dagblad.

Kutspel

Ter compensatie maakte de Nederlander presentator Erik van Looy wel vaak aan het lachen. Tot grote verbazing van Gordon: „Jongens, waar ben ik eigenlijk in terecht gekomen. Kom op met dat kutspel.”

Philippe Geubels

De voormalige zanger had ook nog een sneer voor jurylid Philippe Geubels in petto. Gordon (tegen Geubels, nadat hij verteld heeft dat hij als voorbereiding naar porno heeft gekeken): "Of ik ver ga komen? Jawel! Hoelang is het geleden dat jij nog eens ver gekomen bent?"

Kabouter Wesley wint

Uiteindelijk won Jonas Geirnaert (kabuter Wesley) en versloeg sprintster Kim Gevaert onze Gordon in de finale. Erik van Looy zwaaide Gordon uit met de woorden: 'je bent een fantastisch personage.'

Er doen dit seizoen meer Nederlanders mee aan de Vlaamse De Slimste Mens

Reageren