Gordon trouwt in Zuid-Afrika

Gordon heeft de ware nog niet gevonden, maar weet wel al waar en wanneer hij gaat trouwen voor zijn nieuwe RTL-programma: op 22 november in Zuid-Afrika. De zanger doet alvast een oproep op Facebook.  

Een paar maanden geleden maakte Gordon bekend dat hij voor een nieuw programma gaat trouwen met een onbekende man. In het programma dat nog geen titel heeft, gaan vrienden en wetenschappers op zoek naar Gordons man van zijn dromen. In de laatste aflevering stapt het kersverse koppel in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje.

Reislustig

Op Facebook heeft de zanger een oproep geplaatst voor zijn potentiële partner. Hij stelt wel nog een paar eisen: ‘‘Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt.’’ Ook moet zijn nieuwe liefde sportief en ondernemend zijn:  

Lees ook: Gordon werkt aan biografie.

Overstag

Gordon heeft twee keer nagedacht voordat hij ja zei tegen RTL, maar ging uiteindelijk overstag: ‘‘Niet dat ik naarstig op zoek ben, in tegendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar dus die belofte los ik in aan mezelf.’’

Ongemanierd

Gordons laatste relatie met interieurontwerper Roelof van der Veen liep stuk in oktober 2014. Het stel ging niet bepaald vredig uit elkaar. Gordon vertelde aan roddelblad Story dat hij twijfelde aan zijn relatie. Roelof vond dit ‘ongemanierd’ en brak onmiddellijk de relatie met de zanger.

25 procent  

In het programma Married at first sight trouwen ook vreemden aan elkaar. Van de acht stellen die elkaar eeuwige trouw beloofden, zijn er nog twee koppels bij elkaar. Je zou dus kunnen zeggen dat Gordon 25 procent kans heeft op een lang en gelukkig huwelijk. 

Meer over:

Reageren